Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Delikatny i pyszny! Przygotowany metodą gotowania w stałej temperaturze, przez wspaniałego kucharza - Pawła Krasa z Krakowa. Zapraszamy!
Czytaj dalej
Nasza propozycja na wyjątkowy walentynkowy deser! Smakołyk przygotował wyśmienity kucharz - Paweł Kras! Użył w tym celu metody gotowania sous vide. Zobaczcie efekty!
Czytaj dalej
Kolejny przepis Pawła Krasa - tym razem wyśmienity dorsz gotowany metodą sous vide!
Czytaj dalej
Wyśmienite, miękkie i soczyste polędwiczki z jelenia, których smak zawdzięczamy optymalnym warunkom gotowania sous vide. Przyrządzał, w ciekawych okolicznościach, Paweł Kras!
Czytaj dalej
Czy gotowany kurczak może być aż tak smaczny? Z techniką sous vide osiągniesz doskonały efekt soczystego i aromatycznego dania, które zaskoczy każdego!
Czytaj dalej
Nawet najprostsze danie przygotowane metodą sous vide smakuje inaczej. Sprawdź jak przygotować ziemniaki gotując je w niskich temperaturach.
Czytaj dalej
Schab pokrojony w kotlety dla lepszego efektu kulinarnego możesz uprzednio ugotować metodą sous vide. Ta technologia odmieni tradycyjny smak w coś bardzo wyjątkowego.
Czytaj dalej
Warzywa gotowane sous vide zachowują swoje wartości odżywcze, są bardzo smaczne i kruche. Stosując tę metodę nie musisz obawiać się o efekt rozgotowania.
Czytaj dalej