Prasy do burgerów

Prasy do burgerów

Prasa do burgerów 110 mm LANDIG

Z01048
219,00 zł
materiał: 100% stal nierdzewna wymiar wewnętrzny: średnica 11 cm do przygotowywania burgerów o wadze ok. 190 g
Prasy do burgerów

Prasa do burgerów 85 mm LANDIG

Z01044
195,00 zł
materiał: 100% stal nierdzewna wymiar wewnętrzny: średnica 8,5 cm do przygotowywania burgerów o wadze ok. 90 g Produkt jest aktualnie niedostępny. Czas oczekiwania: 14-21 dni.
Pokazano 1-2 z 2 pozycji

Ręczne prasy do burgerów

Produkcja kotletów z mięsa mielonego może przebiegać szybko i sprawnie, jeśli tylko korzysta się z odpowiedniego narzędzia. Prasy do burgerów to ważne akcesorium dla wielu restauracji, burgerowni, czy butików mięsnych, gdzie oferowany jest gotowy produkt w postaci kanapki lub uformowanej porcji mięsa. Okrągłe formy do burgerów to najpopularniejsze rozwiązanie, które pozwala w precyzyjny sposób porcjować mięso i formować w identyczny sposób.

Niemieckie praski od LANDIG

Oferowane produkty niemieckiej marki wykonane zostały w 100% ze stali nierdzewnej, co zapewnia im wysoką trwałość. Mechanizm wyrzutu ułatwia wyjmowanie gotowej i uformowanej porcji mięsa. Praca z praskami LANDIG jest szybka, sprawna i przyjemna - zarówno w zastosowaniu komercyjnym, jak i prywatnym. Producent przygotował dwa warianty form do burgerów o wewnętrznej średnicy 85 lub 110 mm. Można je całkowicie demontować i myć w zmywarce, co czyni je jeszcze bardziej praktycznymi.

Zrób własne burgery jak profesjonalista

Każdy miłośnik samodzielnego przetwórstwa mięsa, może w zaciszu własnej kuchni zrobić krok dalej i przygotować profesjonalne burgery niczym z najlepszych restauracji. Posiadanie prasy / formy do kotletów pomoże w osiąganiu tego celu i usprawni pracę. Warto zaopatrzyć się w wysokiej jakości produkt ze stali nierdzewnej, by cieszyć się tym akcesorium przez długie lata.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania