Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafa do sezonowania mięsa i wędlin DRY AGER DX1000

DX1000
Szafa do dojrzewania mięsa i wędlin DX1000® w zestawie 1 zawiesie ze stali nierdzewnej do 80 kg oraz półka do podwieszania wędlin!Zestaw nie zawiera soli himalajskiej ani półek (w razie potrzeby należy je zamówić oddzielnie).
Pokazano 1-2 z 2 pozycji

DRY AGER to marka oferująca profesjonalne urządzenia do dojrzewania mięsa, nie tylko dla restauracji, ale także dla gospodarstwa domowego. Elegancko wyglądające szafy świetnie wpisują się w wystrój każdego wnętrza. Urządzenia zapewniają optymalne warunki dla procesu dojrzewania w technologii na sucho, jaki zachodzi w ich wnętrzu. Proponujemy dwa modele urządzeń, o pojemności 20 lub 100 kg.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.