Your cart
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Zobacz jakiej wielkości woreczków użyliśmy do pakowania próżniowego określonej ilości suszonych grzybów.
Czytaj dalej
Z pakowarką próżniową LAVA zamkniesz nawet słoiki! Sprawdź jak to działa!
Czytaj dalej
Zamykanie próżniowe słoików z suszonymi grzybami przy użyciu pakowarki próżniowej LAVA i przystawki do wekowania.
Czytaj dalej
Pakowanie próżniowe wędzonej ryby przy użyciu zgrzewarki próżniowej V200
Czytaj dalej
Ponowne zamykanie słoiczka typu twist off poprzez zamknięcie próżniowe w pojemniku. Dzięki temu, rzadko używane produkty mogą być dłużej świeże i przydatne do spożycia, nawet po otwarciu.
Czytaj dalej
Zamykanie próżniowe mięsa to skuteczne i praktyczne rozwiązanie, szczególnie doceniane podczas mrożenia.
Czytaj dalej
Marynowanie mięsa poprzez zamknięcie próżniowe. Efekt natychmiastowy! Warunki próżniowe pozwalają na szybkie osiągnięcie efektu wielogodzinnego marynowanie.
Czytaj dalej
Pakowanie próżniowe świeżej ryby z wykorzystaniem tacek wzmacniających, które umożliwiają atrakcyjną prezentację produktu spożywczego. Tacki wzmacniające stosowane są także w przypadku pakowania próżniowego produktów o ostrych krawędziach.
Czytaj dalej
Film pokazuje pakowanie próżniowe kawy w pojemniku okrągłym. Tak przechowywana kawa nie traci świeżości i aromatu.
Czytaj dalej
Co to jest pakowanie próżniowe i jak działa? Sami zobaczcie!
Czytaj dalej