Słoik w słoiku...czyli jak ponownie zamknąć próżniowo małe słoiczki?

Słoik w słoiku...czyli jak ponownie zamknąć próżniowo małe słoiczki?

Sprytny sposób na zamykanie żywności w niewielkich słoiczkach. Praktyczne zastosowanie pakowarek próżniowych LAVA i przystawki do słoików. Sprawdź koniecznie co zyskujesz. Czytaj dalej
Próżniowe pakowanie żywności

Próżniowe pakowanie żywności

Korzyści płynące z pakowania próżniowego żywności, które znacznie wydłuża przydatność do spożycia. Zobacz o ile w praktycznej tabelce. Czytaj dalej
Przechowywanie ubrań - wykorzystaj próżnię!

Przechowywanie ubrań - wykorzystaj próżnię!

Przechowywanie odzieży, pościeli i rzeczy rzadko używanych w torbach próżniowych to rewelacyjny sposób. Zobacz jak prosto zapanujesz nad swoją szafą i garderobą, oszczędzając miejsce i upragniony porządek. Czytaj dalej
Technologia na każdą sytuację

Technologia na każdą sytuację

Poznaj starą technologię w nowej odsłonie i ciesz się wyśmienitym smakiem wędlin długodojrzewających. Zaskocz swoich domowników i gości. Czytaj dalej
Technologia pakowania próżniowego w gastronomii

Technologia pakowania próżniowego w gastronomii

Pakowanie próżniowe – technologia, która odmieni wizerunek restauracji i firm cateringowych, zaoszczędzi ich czas i pieniądze. Czy to możliwe, aby nowe rozwiązanie przynosiło same korzyści i jednocześnie oszczędzało Twoje pieniądze? Owszem! Technologia pakowania próżniowego to rewelacyjna inwestycja. Czytaj dalej
Sous vide - zadbaj o swoją kuchnię!

Sous vide - zadbaj o swoją kuchnię!

Sous vide – z fr. „pod próżnią”. Pod tym pojęciem kryje się całkowicie nowy sposób przygotowania produktów spożywczych. Sposób ten wynaleziono w latach 70. XX wieku. Metoda kształtuje się dosyć prosto. Produkt zamykamy próżniowo w przystosowanych do tego zadania workach, po czym gotujemy go w niskiej temperaturze w urządzeniach sous vide. Czytaj dalej
Jak przechowywać suszone grzyby?

Jak przechowywać suszone grzyby?

Możliwość zamknięcia próżniowego szklanych słoików pozwala na wygodne i bezpieczne przechowywanie suszonych grzybów. Z pakowarką próżniową LAVA i specjalną przystawką wekującą zrobisz to błyskawicznie! Zobacz jak to działa. Czytaj dalej
Pojemniki do przechowywania żywności

Pojemniki do przechowywania żywności

Prawidłowe przechowywanie żywności potrafi znacznie ułatwić organizację naszego czasu, oszczędzić pieniądze i uchronić przed niepotrzebnym marnowaniem jedzenia. Wszystko to możemy uzyskać poprzez stosowanie w naszym domu pojemników do pakowania próżniowego żywności. Czytaj dalej
BPA free. Pojemniki Premium - wolne od Bisfenolu A

BPA free. Pojemniki Premium - wolne od Bisfenolu A

Nasze pojemniki Premium są w pełni bezpieczne w użytkowaniu. Nie mają wpływu na smak, nie wchodzą w związki z przechowywanym jedzeniem i piciem. Czytaj dalej
Jak nie marnować jedzenia?

Jak nie marnować jedzenia?

Marnowanie jedzenia to współcześnie poważny problem, do którego przyczynia się każdy z nas. Warto podjąć proste ale skuteczne kroki, które pozwolą lepiej gospodarować żywnością. Zobacz jak nie marnować jedzenia. Czytaj dalej
Jak przechowywać żywność w lodówce?

Jak przechowywać żywność w lodówce?

Kilka sprawdzonych zasad związanych z przechowywaniem żywności i jej rozmieszczeniem na półkach lodówki. Czytaj dalej
Dobór worka próżniowego do rodzaju zgrzewarki

Dobór worka próżniowego do rodzaju zgrzewarki

Jakie worki zastosować w zależności od posiadanego urządzenia? Czytaj dalej
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.