Jaki wilk do kiełbasy wybrać? Poradnik zakupowy

Czym powinien wyróżniać się wilk do kiełbasy? Ta cecha będzie bardzo pomocna przy wyrabianiu dobrego farszu.

Czytaj dalej
0 komentarze
63 odsłony

Jak wybrać ręczną maszynkę do mięsa? Poradnik zakupowy

Tradycyjna maszynka do mięsa cieszy się niesłabnącą popularnością mimo nowoczesnych elektrycznych alternatyw. Zobacz na co zwrócić uwagę przy zakupie.

Czytaj dalej
0 komentarze
64 odsłony

Jak zrobić sok z jeżyn? Test ręcznych maszynek od Tre Spade

Zobacz jak prosto i sprawnie można zrobić sok z jeżyn. Testujemy ręczną maszynkę od Tre Spade.

Czytaj dalej
0 komentarze
154 odsłony

Jaki dehydrator wybrać?

Które cechy suszarek do żywności warto porównywać i czym kierować się podczas wyboru dehydratora? Sprawdź najważniejsze informacje.

Czytaj dalej
0 komentarze
296 odsłony

Suszenie warzyw i suszenie owoców - najlepsza metoda konserwacji

Sprawdź jak suszyć warzywa i owoce by cały proces przebiegał sprawnie i bezproblemowo. Warto korzystać z nowoczesnego dehydratora i jego możliwości.

Czytaj dalej
0 komentarze
212 odsłony

Innowacyjny system pakowania próżniowego od TRE SPADE

Nowa marka pakowarek dostępna na rynku polskim i zupełnie nowe możliwości w dziedzinie pakowania próżniowego. Poznaj innowacyjny system, opatentowany przez włoską markę Tre Spade.

Czytaj dalej
0 komentarze
175 odsłony

Co to jest wilk do mięsa?

Czym jest tajemniczo brzmiący wilk do mięsa i dlaczego w pewnych sytuacjach warto po niego sięgać? Poznaj zalety i możliwości wilków gastronomicznych.

Czytaj dalej
0 komentarze
616 odsłony

Pojemniki próżniowe Executive - dlaczego warto?

Czym wyróżnia się linia pojemników Executive od Magic Vac? Poznaj ich zalety i właściwości. Jak nietypowo możesz je wykorzystać?

Czytaj dalej
0 komentarze
1185 odsłony

Co to jest metoda wypierania wodą w gotowaniu sous vide?

Czy można gotować sous vide bez posiadania pakowarki próżniowej? Jak inaczej prawidłowo zamknąć żywność w woreczku. Zobacz, które opakowania sprawdzą się do tego celu.

Czytaj dalej
0 komentarze
565 odsłony

Co warto mieć w kuchni myśliwego?

Kuchnia myśliwego bywa bardziej wymagająca i oczekuje obecności profesjonalnych urządzeń i wysokiej jakości narzędzi. Obróbka dziczyzny i jej przechowywanie bez utraty walorów smakowych to ważny cel każdego myśliwego!

Czytaj dalej
0 komentarze
446 odsłony

3 akcesoria do pakowarki próżniowej, które warto rozważyć!

Pakowarka próżniowa zamykająca żywność w woreczki może zyskać wiele funkcjonalności, których się nie spodziewasz. Te 3 akcesoria to jedne z ciekawszych propozycji, jakie warto rozważyć podczas zakupu.

Czytaj dalej
0 komentarze
290 odsłony

Co można pakować próżniowo

Zastanawiasz się przy jakich produktach spożywczych sprawdzi się pakowanie próżniowe? Zobacz jak bardzo praktyczna i wszechstronna jest to metoda przechowywania.

Czytaj dalej
0 komentarze
3264 odsłony
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania