Worki do dojrzewanie mięsa

Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac zestaw MIX

VL0555
59,90 zł
Zestaw obejmuje: 2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac 250 x 400 mm (O)

VL0558
79,90 zł
Zestaw obejmuje 4 worki o rozmiarze 250 x 400 mmDedykowane do porcji: 1,5-4 kg mięsa PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac 250 x 550 mm (M)

VL0556
84,90 zł
Zestaw obejmuje 4 worki o rozmiarze 250 x 550 mm.Dedykowane do porcji: 2-5 kg mięsa PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczaby w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac 300 x 600 mm (L)

VL0557
89,00 zł
Zestaw obejmuje 4 worki o rozmiarze 300 x 600 mm.Dedykowane do porcji: 5-8 kg mięsa PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczy się w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki do sezonowania wołowiny A-vac Worki do sezonowania wołowiny A-vac 2
  • Wyprzedaż!
  • -80%
Obecnie brak na stanie
Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac 400 x 700 mm (XL)

VL0559
23,00 zł 115,00 zł
Zestaw obejmuje 4 worki o rozmiarze 400 x 700 mmDedykowane do porcji: 8-11 kg mięsa Data ważności worków: do 30.09.2020 PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczaby w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki do dojrzewanie mięsa

A-vac rolka 30 cm x 3 m

VL0560
99,00 zł
1 rolka folii A-vac 30 cm x 3 m do samodzielnego docinania. PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczaby w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.
Worki moletowane

Worki do steków - zestawy

199,95 zł 215,00 zł
Każdy komplet zawiera: worki do dojrzewania wołowiny A-vac (4 sztuki) worki moletowane extra mocne 250 x 300 mm DRY AGER (50 sztuk) do pakowarek próżniowych. Szczegółów szukaj w tabeli rozmiarów.
Pokazano 1-7 z 7 pozycji

Worki próżniowe do dojrzewania mięsa A-vac to sposób na polepszenie jakości kupionego mięsa, poprzez stworzenie optymalnych i właściwych warunków przechowywania. Proces dojrzewania mięsa jest niezmiernie ważny dla kształtowania się jego smaku, zapachu, barwy, soczystości i kruchości. W zależności od rodzaju mięsa, powinien on trwać odpowiednią długość czasu. Szczególnie wymagające jest mięso wołowe, w przypadku którego przechowywanie chłodnicze poubojowe powinno trwać ok. 10 dni. Ze względu na wysokie koszta długotrwałego przechowywania tusz, wielokrotnie zakupione przez nas mięso nie przechodzi odpowiednich procedur, a właściwe efekty jakościowe nie zdążyły się wykształtować.

Szczególnie polecane do dojrzewania steków wołowych. Worki do steków A-vac pozwolą osiągnąć wyśmienite efekty w domowych warunkach. Mięso należy zamknąć próżniowo z użyciem zgrzewarki próżniowej i przechowywać w lodówcę, w temperaturze 3°C przez okres 3 - 4 tygodni. W tym czasie zachodzą złożone procesy, które gwarantują doskonały smak i kruchość wołowiny.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.