Produkcja wędlin i przetwórstwo mięsa

Wilki do mięsa

PRO-STAR

Z66130
599,00 zł
Urządzenie wyposażone w 3 sitka ze stali nierdzewnej (3 + 4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy oraz szprycę do ciasta. Średnica tarczy sitka: 6 cm
32,00 zł
Specjalistyczny hak obrotowy do wieszania zwierzyny to praktyczne rozwiązanie, umożliwiające zmianę ustawienia tuszy w chłodni. Haki S wykonane są ze stali nierdzewnej.
Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafa do sezonowania mięsa i wędlin DRY AGER DX1000

DX1000
Szafa do dojrzewania mięsa i wędlin DX1000® w zestawie 1 zawiesie ze stali nierdzewnej do 80 kg oraz półka do podwieszania wędlin!Zestaw nie zawiera soli himalajskiej ani półek (w razie potrzeby należy je zamówić oddzielnie).
Wilki do mięsa

L-STAR

Z66050
2 166,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 10 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Noże, ostrzałki i deski

Zestaw noży PROFI

Z11060
109,90 zł
Cena za komplet 3 noży (13, 16 i 18 cm).
Pokazano 1-24 z 62 pozycji

Oferujemy produkty i rozwiązania, wykorzystywane podczas produkcji wędlin oraz w przetwórstwie mięsa. Wyselekcjonowana oferta urządzeń, tj. wilki do mięsa, mieszałki, czy nadziewarki do kiełbas, stanowi atrakcyjną propozycję zarówno dla firm, jak i osób prywatnych. W naszym sklepie znajdziesz także wysokiej jakości noże, ostrzałki, haki, orczyki i wagi. Dla wymagających, stawiających na innowacyjne technologie, proponujemy podjęcie przygody kulinarnej z szafą do sezonowania mięsa lub chłodnią do kruszenia dziczyzny. Więcej informacji o oferowanych rozwiązaniach znajdziesz u naszego Sprzedawcy.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.