Ponowne zamykanie słoiczka typu twist off poprzez zamknięcie próżniowe w pojemniku. Dzięki temu, rzadko używane produkty mogą być dłużej świeże i przydatne do spożycia, nawet po otwarciu.
Pakowanie próżniowe świeżej ryby z wykorzystaniem tacek wzmacniających, które umożliwiają atrakcyjną prezentację produktu spożywczego. Tacki wzmacniające stosowane są także w przypadku pakowania próżniowego produktów o ostrych krawędziach.
Nasza propozycja na wyjątkowy walentynkowy deser! Smakołyk przygotował wyśmienity kucharz - Paweł Kras! Użył w tym celu metody gotowania sous vide. Zobaczcie efekty!
Wyśmienite, miękkie i soczyste polędwiczki z jelenia, których smak zawdzięczamy optymalnym warunkom gotowania sous vide. Przyrządzał, w ciekawych okolicznościach, Paweł Kras!
Czy gotowany kurczak może być aż tak smaczny? Z techniką sous vide osiągniesz doskonały efekt soczystego i aromatycznego dania, które zaskoczy każdego!