Sposób na zamykanie słoiczków

Ponowne zamykanie słoiczka typu twist off poprzez zamknięcie próżniowe w pojemniku. Dzięki temu, rzadko używane produkty mogą być dłużej świeże i przydatne do spożycia, nawet po otwarciu.

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
674 odsłony

Pakowanie próżniowe mięsa

Zamykanie próżniowe mięsa to skuteczne i praktyczne rozwiązanie, szczególnie doceniane podczas mrożenia.

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
1037 odsłony

Pakowanie próżniowe - V100

Pakowanie próżniowe z wykorzystaniem pakowarki LAVA V.100.

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
568 odsłony

Marynowanie mięsa w próżni

Marynowanie mięsa poprzez zamknięcie próżniowe. Efekt natychmiastowy! Warunki próżniowe pozwalają na szybkie osiągnięcie efektu wielogodzinnego marynowanie.

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
1129 odsłony

Tacki wzmacniające - zastosowanie

Pakowanie próżniowe świeżej ryby z wykorzystaniem tacek wzmacniających, które umożliwiają atrakcyjną prezentację produktu spożywczego. Tacki wzmacniające stosowane są także w przypadku pakowania próżniowego produktów o ostrych krawędziach.

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
1149 odsłony

Pakowanie próżniowe kawy

Film pokazuje pakowanie próżniowe kawy w pojemniku okrągłym. Tak przechowywana kawa nie traci świeżości i aromatu. 

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
698 odsłony

Jak działa pakowanie próżniowe?

Co to jest pakowanie próżniowe i jak działa? Sami zobaczcie!

Czytaj dalej
TV
0 komentarze
937 odsłony

Karp świąteczny - gotowany metodą sous vide

Delikatny i pyszny! Przygotowany metodą gotowania w stałej temperaturze, przez wspaniałego kucharza - Pawła Krasa z Krakowa. Zapraszamy!

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
5386 odsłony

Walentynkowy deser z gruszką

Nasza propozycja na wyjątkowy walentynkowy deser! Smakołyk przygotował wyśmienity kucharz - Paweł Kras! Użył w tym celu metody gotowania sous vide. Zobaczcie efekty!

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
2300 odsłony

Dorsz sous vide

Kolejny przepis Pawła Krasa - tym razem wyśmienity dorsz gotowany metodą sous vide!

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
9875 odsłony

Polędwiczki z jelenia metodą sous vide

Wyśmienite, miękkie i soczyste polędwiczki z jelenia, których smak zawdzięczamy optymalnym warunkom gotowania sous vide. Przyrządzał, w ciekawych okolicznościach, Paweł Kras!

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
3715 odsłony

Pierś z kurczaka sous vide

Czy gotowany kurczak może być aż tak smaczny? Z techniką sous vide osiągniesz doskonały efekt soczystego i aromatycznego dania, które zaskoczy każdego!

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
20717 odsłony
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania