Ziemniaki sous vide

Nawet najprostsze danie przygotowane metodą sous vide smakuje inaczej. Sprawdź jak przygotować ziemniaki gotując je w niskich temperaturach.

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
7888 odsłony

Schab wolno gotowany (sous vide) z pieczarkami

Schab pokrojony w kotlety dla lepszego efektu kulinarnego możesz uprzednio ugotować metodą sous vide. Ta technologia odmieni tradycyjny smak w coś bardzo wyjątkowego.

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
17237 odsłony

Szparagi sous vide

Warzywa gotowane sous vide zachowują swoje wartości odżywcze, są bardzo smaczne i kruche. Stosując tę metodę nie musisz obawiać się o efekt rozgotowania.

Czytaj dalej
Przepisy
0 komentarze
3655 odsłony

Technologia pakowania próżniowego w gastronomii

Pakowanie próżniowe – technologia, która odmieni wizerunek restauracji i firm cateringowych, zaoszczędzi ich czas i pieniądze. Czy to możliwe, aby nowe rozwiązanie przynosiło same korzyści i jednocześnie oszczędzało Twoje pieniądze? Owszem! Technologia pakowania próżniowego to rewelacyjna inwestycja.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
1231 odsłony

Sous vide - zadbaj o swoją kuchnię!

Sous vide – z fr. „pod próżnią”. Pod tym pojęciem kryje się całkowicie nowy sposób przygotowania produktów spożywczych. Sposób ten wynaleziono w latach 70. XX wieku. Metoda kształtuje się dosyć prosto. Produkt zamykamy próżniowo w przystosowanych do tego zadania workach, po czym gotujemy go w niskiej temperaturze w urządzeniach sous vide.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
817 odsłony

Jak przechowywać suszone grzyby?

Możliwość zamknięcia próżniowego szklanych słoików pozwala na wygodne i bezpieczne przechowywanie suszonych grzybów. Z pakowarką próżniową LAVA i specjalną przystawką wekującą zrobisz to błyskawicznie! Zobacz jak to działa.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
5346 odsłony

Pojemniki do przechowywania żywności

Prawidłowe przechowywanie żywności potrafi znacznie ułatwić organizację naszego czasu, oszczędzić pieniądze i uchronić przed niepotrzebnym marnowaniem jedzenia. Wszystko to możemy uzyskać poprzez stosowanie w naszym domu pojemników do pakowania próżniowego żywności.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
3948 odsłony

BPA free. Pojemniki Premium - wolne od Bisfenolu A

Nasze pojemniki Premium są w pełni bezpieczne w użytkowaniu. Nie mają wpływu na smak, nie wchodzą w związki z przechowywanym jedzeniem i piciem.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
1939 odsłony

Jak nie marnować jedzenia?

Marnowanie jedzenia to współcześnie poważny problem, do którego przyczynia się każdy z nas. Warto podjąć proste ale skuteczne kroki, które pozwolą lepiej gospodarować żywnością. Zobacz jak nie marnować jedzenia.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
697 odsłony

Jak przechowywać żywność w lodówce?

Kilka sprawdzonych zasad związanych z przechowywaniem żywności i jej rozmieszczeniem na półkach lodówki.

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
5781 odsłony

Dobór worka próżniowego do rodzaju zgrzewarki

Jakie worki zastosować w zależności od posiadanego urządzenia?

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
8083 odsłony

Zobacz nasze pojemniki w telewizji!

Pani Ania Ibisz, znana jako Pani Gadżet, w programie Dzień Dobry TVN zaprezentowała nasze pojemniki próżniowe. Zapraszamy do obejrzenia krótkiego filmu!

Czytaj dalej
Zastosowanie
Vacus
0 komentarze
986 odsłony
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania