Profesjonalna forma do burgerów LANDIG
Prasa, wykonana w 100% ze stali nierdzewnej, umożliwia szybkie i wygodne formowanie idealnych burgerów. Forma o średnicy 85 mm (wymiar wewnętrzny) sprawdza się przy mniejszych porcjach mięsa (ok. 90 g). Praska ma także ważną zaletę - można ją łatwo zdemontować i umyć w zmywarce.
Praska do robienia burgerów jakości premium
Praska do burgerów z mechanizmem wyrzutu niemieckiej marki LANDIG wyróżnia się wysoką jakością wykonania (100% stal nierdzewna). Ta okrągła forma pozwala prosto, a także bardzo precyzyjnie przygotować kotlety z mielonego mięsa. Perfekcyjnie uformowane burgery powstają szybko i sprawnie.
Prasy do burgerów to popularne akcesorium w wielu restauracjach, burgerowniach czy butikach mięsnych. Wielokrotnie sięgają po nie prywatni konsumenci, zajmujący się samodzielnym przetwórstwem mięsa. W takim wypadku tego rodzaju forma będzie praktycznym narzędziem, które warto mieć w swojej kuchennej szufladzie.