Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®
Książka - Biblia Dry Aging®

Książka - Biblia Dry Aging®

Książka dostępna w 2 wersjach językowych: angielskiej lub niemieckiej

Wersja językowa
  • angielska
  • niemiecka
DX2041
430,50 zł
Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Książka - Biblia Dry Aging®

Książka - Biblia Dry Aging®

Książka dostępna w 2 wersjach językowych: angielskiej lub niemieckiej

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

"Biblia Dry Aging" to szczególna pozycja książkowa, która jak żadna inna traktuje temat dojrzewania produktów spożywczych tradycyjną metodą na sucho. Książka opracowana przez profesjonalistów DRY AGER, marki najbardziej znanych i cenionych szaf oraz agregatów do sezonowania mięsa.

Ponad 300 stron wiedzy, wskazówek, przepisów

Pierwsza książka, która tak poważnie tratuje tematykę uszlachetniania mięsa i nie tylko. Skondensowana wiedza oparta została o bogate doświadczenie w dojrzewaniu wołowiny oraz innych gatunków mięs. Biblia Dry Aging stanowi doskonałe wsparcie dla właścicieli szaf dojrzewalniczych DRY AGER. Zawarte w niej przepisy odnoszą się do procesów zachodzących w urządzeniu i inteligentnych programów SmartAging®. Książka to niesamowita baza inspiracji.

- Bądź bardziej kreatywny!
- Skorzystaj z wiedzy profesjonalistów!
- Opanuj najlepsze standardy pracy z technologią dojrzewania w szafach DRY AGER.

Biblia DRY AGING to:

STRON

PRZEPISÓW NA DOJRZEWANIE I GOTOWANIE

INSPIRACJI I WIEDZY

Co znajdziesz na ponad 300 stronach Biblii Dry Aging?

- Wszystko o uszlachetnianiu mięsa: drobiu, szynki, kiełbas, serów, a nawet ryb w szafach DRY AGER Premium S.
- Podstawy technologii dojrzewania na sucho.
- Wszystko o SmartAging®.
- Praktyczne wskazówki oraz porady.
- Przepisy dotyczące dojrzewania mięs (wołowiny, wieprzowiny, dziczyzny, drobiu, jagnięciny).
- Przepisy na dojrzewanie na sucho szynek, kiełbas, ryb i serów.
- Aktualne praktyki.

Biblia DryAging objaśnia historię oraz współczesne praktyki dojrzewania na sucho. Porusza ważne aspekty technologii. Książka, krok po kroku, przeprowadza przez proces dojrzewania zarówno w teorii jak i w praktyce. Stanowi cenny poradnik jak odpowiednio dobrać surowiec, właściwe narzędzia, czy optymalny program SmartAging®.

Brak komentarzy

Akcesoria

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania