Folia do dojrzewania mięsa w rolce
Sezonowanie wołowiny w folii A-vac
Sezonowanie mięsa
Folia do dojrzewania mięsa w rolce
Sezonowanie wołowiny w folii A-vac
Sezonowanie mięsa

A-vac rolka 30 cm x 3 m

1 rolka folii A-vac 30 cm x 3 m do samodzielnego docinania.

Data ważności: 3/2022

PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczaby w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.

Rabat na DRY AGERRabat na E-vacRabat R-vac

VL0560
99,00 zł
Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

A-vac rolka 30 cm x 3 m

A-vac rolka 30 cm x 3 m

1 rolka folii A-vac 30 cm x 3 m do samodzielnego docinania.

Data ważności: 3/2022

PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Rabat naliczaby w koszyku. Promocja nie łączy się z innymi promocjami.

Rabat na DRY AGERRabat na E-vacRabat R-vac

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Folia do dojrzewania mięsa A-vac w 3-metrowej rolce to elastyczne rozwiązanie dla wszystkich, który chcą samodzielnie docinać długość woreczka. Jej innowacyjna budowa umożliwiaja tradycyjne sezonowanie wołowiny na sucho w warunkach domowych. Wystarczy zwykła lodówka by cieszyć się świetnym efektem kulinarnym. Folia o budowie membranowej pozwala na odprowadzanie wilgoci z wnętrza opakowania.

Wynikiem sezonowania mięsa jest osiągnięcie idealnej kruchości, doskonałego smaku i aromatu.

Worki do dojrzewania A-vac to prawdziwy bestseller wśród miłośników steków, którzy chcą własnymi siłami osiągnąć efekt niczym z najlepszych restauracji.

Co należy wiedzieć?

- worki z folii A-vac należy zamknąć przy użyciu pakowarki próżniowej

- zakończenie folii lepiej zgrzać jeszcze na rolce, zanim dotniemy właściwą długość woreczka

- folia A-vac jest gładka, dlatego do zamknięcia próżniowego należy wykorzystać fragment folii moletowanej (w zestawie)

- sezonowane mięso należy przechowywać w lodówce, zapewniając mu wolną przestrzeń dookoła (dobrze wykorzystać w tym celu półkę typu ruszt)

- czas dojrzewania wołowiny powinien mieścić się pomiędzy 14 a 28 dni

- produkt posiada datę ważności

WSKAZÓWKI: podczas zgrzewania używaj najniższych ustawień czasu zgrzewania. Jeżeli Twoje urządzenie nie posiada takiej możliwości, istnieje zagrożenie, że proces nie zadziała poprawnie. Produkt w takim wypadku nie podlega reklamacji.

Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.