Zestaw worków do dojrzewania wołowiny A-vac MIX
Zestaw worków do sezonowania wołowiny
Zestaw worków do dojrzewania wołowiny A-vac MIX
Zestaw worków do sezonowania wołowiny

A-vac zestaw MIX

Zestaw obejmuje:

2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa
2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa

Data ważności: 04/2022

PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Promocja nie łączy się z innymi promocjami.

Rabat na DRY AGERRabat na E-vacRabat R-vac

VL0555
59,90 zł
Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

A-vac zestaw MIX

A-vac zestaw MIX

Zestaw obejmuje:

2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa
2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa

Data ważności: 04/2022

PROMOCJA: Przy zakupie worków A-vac, rabat -13% na wybrane worki i folie do pakowarek próżniowych (R-vac, E-vac i DRY AGER)! Promocja nie łączy się z innymi promocjami.

Rabat na DRY AGERRabat na E-vacRabat R-vac

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Zestaw worków do dojrzewania mięsa A-vac MIX to najchętniej wybierany komplet, który świetnie sprawdzi się na rozpoczęcie nowej przygody kulinarnej. A-vac to innowacyjne rozwiązanie umożliwiające tradycyjne sezonowanie wołowiny na sucho w warunkach domowych. Wystarczy zwykła lodówka by cieszyć się świetnym efektem końcowym. Worki zostały wykonane ze specjalnej folii membranowej, która pozwala na odprowadzanie wilgoci z wnętrza opakowania.

Wynikiem sezonowania mięsa jest osiągnięcie idealnej kruchości, doskonałego smaku i aromatu.

Worki do dojrzewania A-vac to prawdziwy bestseller wśród miłośników steków, którzy chcą własnymi siłami osiągnąć efekt niczym z najlepszych restauracji.

Co należy wiedzieć?

- worki A-vac należy zamknąć przy użyciu pakowarki próżniowej

- folia A-vac jest gładka, dlatego do zamknięcia próżniowego należy wykorzystać fragment folii moletowanej (w zestawie)

- sezonowane mięso należy przechowywać w lodówce, zapewniając mu wolną przestrzeń dookoła (dobrze wykorzystać w tym celu półkę typu ruszt)

- czas dojrzewania wołowiny powinien mieścić się pomiędzy 14 a 28 dni

- produkt posiada datę ważności

Brak opinii

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.