Zestaw worków do dojrzewania wołowiny A-vac MIX
Zestaw worków do sezonowania wołowiny
Zestaw worków do dojrzewania wołowiny A-vac MIX
Zestaw worków do sezonowania wołowiny

A-vac zestaw MIX

Zestaw obejmuje:

2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa
2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa

VL0555
67,50 zł
Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

A-vac zestaw MIX

A-vac zestaw MIX

Zestaw obejmuje:

2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa
2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

 

Innowacyjne worki membranowe

Zestaw worków do dojrzewania mięsa A-vac MIX to najchętniej wybierany komplet, który świetnie sprawdzi się na rozpoczęcie nowej przygody kulinarnej. A-vac to innowacyjne rozwiązanie umożliwiające tradycyjne sezonowanie wołowiny na sucho w warunkach domowych. Wystarczy zwykła lodówka by cieszyć się doskonałym efektem końcowym.

Worki zostały wykonane ze specjalnej folii membranowej, która pozwala na odprowadzanie wilgoci z wnętrza opakowania. Wynikiem sezonowania mięsa jest osiągnięcie idealnej kruchości, doskonałego smaku i aromatu. Worki do dojrzewania A-vac to prawdziwy bestseller wśród miłośników steków, którzy chcą własnymi siłami osiągnąć efekt niczym z najlepszych restauracji.

Co należy wiedzieć?

- worki A-vac należy zamknąć przy użyciu pakowarki próżniowej

- folia A-vac jest gładka, dlatego do zamknięcia próżniowego należy wykorzystać fragment folii moletowanej (w zestawie)

- sezonowane mięso należy przechowywać w lodówce, zapewniając mu wolną przestrzeń dookoła (dobrze wykorzystać w tym celu półkę typu ruszt)

- czas dojrzewania wołowiny powinien mieścić się pomiędzy 14 a 28 dni

- produkt posiada datę ważności

Zestaw obejmuje:
2 x worek o rozmiarze 200 x 300 mm - dedykowane do porcji: 1-2 kg mięsa
2 x worek o rozmiarze 250 x 550 mm - dedykowany do porcji: 2-5 kg mięsa

WSKAZÓWKI: podczas zgrzewania używaj najniższych ustawień czasu zgrzewania. Jeżeli Twoje urządzenie nie posiada takiej możliwości, istnieje zagrożenie, że proces nie zadziała poprawnie. Produkt w takim wypadku nie podlega reklamacji.

Folie membranowe do dojrzewania mięsa

Wołowina po zamknięciu w folię membranową A-vac

Wołowina po dojrzewaniu w folii membranowej A-vac

Brak komentarzy

Akcesoria

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania