Rola próżni w gotowaniu sous vide i nie tylko

Jak rozumieć próżnię i co dobrego ze sobą przynosi? Dlaczego w sous vide musimy używać próżni?

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
1427 odsłony

Test i premiera garnków próżniowych VACUS

Test nowego produktu - garnków próżniowych VACUS - odbył się za sprawą wspaniałego kucharza - Wojtka Charewicza, który zaprosił nową metodę gotowania do swojej kuchni. Poznaj wynik testów i opinię, która powstała w wyniku kilkumiesięcznego użytkowania.

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
1674 odsłony

Dojrzewanie wołowiny w domowej lodówce

Jak wyprodukować szlachetne mięso we własnej lodówce? Jeżeli jesteś właścicielem pakowarki próżniowej, wykorzystaj ją do zamykania wołowiny w specjalnych workach do dojrzewania! Sprawdź co zrobić aby Twoje steki smakowały wyśmienicie!

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
24558 odsłony

Zamykaj próżniowo przed mrożeniem

Sprawdź jakie korzyści przynosi zamykanie próżniowe produktów, które przeznaczamy do mrożenia. Stosowanie pakowarki w domu nie tylko wydłuża przydatność do spożycia - sprawdź wszystkie zalety!

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
14644 odsłony

Piekarnik sous vide a wybór pakowarki próżniowej

Korzystanie z metody gotowania sous vide w domu przy użyciu piekarnika ze specjalną funkcją czy też odpowiedniego urządzenia sous vide, wymaga posiadania pakowarki próżniowej. Kilka praktycznych informacji na co zwracać uwagę przy zakupie sprzętu a także właściwych woreczków i folii.

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
2938 odsłony

Psst...i gotowe, czyli zamykanie próżniowe słoików pakowarką LAVA!

Zobacz jak prosto i szybko zamknąć próżniowo szklane słoiki, w których zatrzymasz świeżość na dłużej! Przystawka zamykająca pasuje do wszystkich pakowarek próżniowych LAVA.

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
11005 odsłony

4 technologie, które na zawsze odmienią grillowanie...

Dojrzewanie steków w domowej lodówce? Marynowanie mięsa w kilka chwil? Gotowanie przed grillowaniem? Beefowanie zamiast grillowania? Odkryj technologie, które zaskoczą Ciebie i Twoich gości...

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
1588 odsłony

Jak przechowywać szparagi?

Jeśli chcesz cieszyć się szparagami cały rok, zamroź je! Najlepsze efekty uzyskasz jeśli uprzednio zamkniesz je próżniowo. Dzięki tej metodzie przechowywania, zachowają swój smak i jakość!

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
1842 odsłony

Gotowanie sous vide w domu

Preferujesz zdrową i zarazem pyszną kuchnię? Myślisz, że to nie zawsze idzie ze sobą w parze...? Metoda gotowania sous vide jest dla Ciebie! Zaskoczy Cię fantastycznym smakiem, pełnią wartości odżywczych, witamin i prostotą przygotowania...

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
5265 odsłony

3 nietypowe rzeczy, które możesz zrobić ze swoją pakowarką LAVA

Myślisz, że pakowarka próżniowa sprawdza się wyłącznie do zamykania żywności w woreczkach? Nic bardziej mylnego! Jeśli posiadasz takie urządzenie, możesz zyskać wiele. Jeśli posiadasz markę LAVA, odkryjesz znacznie więcej!

Czytaj dalej
Vacus
0 komentarze
721 odsłony
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania