Pojemnik gastronomiczny SB-vac
Pojemnik gastronomiczny SB-vac
Zamykanie próżniowe pojemnika przy użyciu pakowarki
Pojemnik próżniowy ze stali nierdzewnej
Pojemnik próżniowey duży zamykany przy użyciu pakowarki
Tabliczka do oznakowania pojemnika
Pojemnik ze specjalną pokrywą
Pojemnik gastronomiczny SB-vac
Pojemnik gastronomiczny SB-vac
Zamykanie próżniowe pojemnika przy użyciu pakowarki
Pojemnik próżniowy ze stali nierdzewnej
Pojemnik próżniowey duży zamykany przy użyciu pakowarki
Tabliczka do oznakowania pojemnika
Pojemnik ze specjalną pokrywą

Pojemniki gastronomiczne SB-vac

Pojemniki gastronomiczne ze stali nierdzewnej zamykane są przy użyciu dowolnej pakowarki próżniowej LAVA.

Czas realizacji: do 10 dni roboczych

Pojemność
  • 1,5 l
  • 3,0 l
  • 5,6 l
  • 7,6 l
  • 13,5 l
Rozmiar
  • 176 x 162 x 150 mm
VL0040
595,22 zł
Brutto

Dostępne opcje

Zdjęcie Nr art. Opis Cena Dodaj do koszyka
VL0040 176 x 162 x 150 mm, 1,5 l 595,22 zł Brutto
VL0041 325 x 176 x 150 mm, 3,0 l 847,27 zł Brutto
VL0042 325 x 265 x 150 mm, 5,6 l 1 020,13 zł Brutto
VL0043 530 x 325 x 100 mm, 7,6 l 1 697,10 zł Brutto
VL0044 530 x 325 x 150 mm, 13,5 l 1 871,66 zł Brutto

Zapytaj o produkt

Zapytaj o produkt

Pojemniki gastronomiczne SB-vac

Pojemniki gastronomiczne SB-vac

Pojemniki gastronomiczne ze stali nierdzewnej zamykane są przy użyciu dowolnej pakowarki próżniowej LAVA.

Czas realizacji: do 10 dni roboczych

Prosimy wypełnić poniższe pola formularza, biuro obsługi klienta skontaktuje się z Państwem najszybciej jak to możliwe.

* Pola wymagane

Anuluj lub 

Duże pojemniki gastronomiczny SB-vac do pakowania próżniowego, wraz z pokrywą, idealne do przechowywania większej ilości produktów spożywczych, tj. surowych sałatek, warzyw, mięsa, ryb lub też gotowych potraw. Pojemnik ze względu na swą wielkość pozwala oszczędzać na kupowaniu worków. Praktyczne rozwiązanie dla gastronomii i cateringu. Pojemnik wykonany jest ze stali nierdzewnej.
 
  • W zestawie: 1 pojemnik + 1 specjalna pokrywa z uszczelką i zaworem.
  • Temperatura pracy: pojemnik do +300°C, pokrywa do +80°C.
  •  Celowo głęboko tłoczone ścianki wzmacniające, zapewniające bezpieczne zamykanie próżniowe. Inne pojemniki mogłyby się "wgnieść".
  • Pojemniki zamykane są przy użyciu naszej dowolnej zgrzewarki/pakowarki LAVA.


Dodatkowe akcesoria
(należy zamówić oddzielnie):

  • Ociekacz-półeczka do pojemników SB-vac - produkt ma na celu podniesienie położenia przechowywanych produktów spożywczych aby nie "leżały" w swoim soku. Dostępne w trzech różnych rozmiarach.
  • Tabliczka do oznaczania (opisywania) pojemnika w celu łatwej identyfikacji pakowanej próżniowo żywności.


POMYSŁ: Pojemnik gastronomiczny można użyć do marynowania mięsa w większej ilości. Zamknięcie próżniowe pozwala na uzyskanie efektu 6-godzinnego "marynowania" w lodówce.

Brak opinii
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.