Urządzenia

Grille gazowe BEEFER

Grill do steków BEEFER One Pro

BE 01 11 0001
3 459,00 zł
W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 2 ruszty grillowe profesjonalny regulator gazowy 2 tacki gastronomiczne uchwyt do rusztu bateria
Wilki do mięsa

PRO-STAR

Z66130
629,00 zł
Urządzenie wyposażone w 3 sitka ze stali nierdzewnej (3 + 4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy oraz szprycę do ciasta. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Grille gazowe BEEFER

Grill gazowy profesjonalny BEEFER One Chef

BE 01 11 1202
4 099,00 zł
Urządzenie zgodne z DIN EN 203 (komercyjne urządzenie kuchenne na paliwa gazowe) W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 2 ruszty grillowe profesjonalny regulator gazowy 2 tacki gastronomiczne uchwyt do rusztu bateria
Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafa do sezonowania mięsa i wędlin DRY AGER DX1000

DX1000
Szafa do dojrzewania mięsa i wędlin DX1000® w zestawie 1 zawiesie ze stali nierdzewnej do 80 kg oraz półka do podwieszania wędlin!Zestaw nie zawiera soli himalajskiej ani półek (w razie potrzeby należy je zamówić oddzielnie).
Wilki do mięsa

L-STAR

Z66050
2 275,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 10 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Grille gazowe BEEFER

Grill gazowy do steków BEEFER XL Chef

BE 01 21 0001
10 399,00 zł
Profesjonalne urządzenie, odpowiednie do użytku komercyjnego, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 1 ruszt grillowy XL 1 ruszt grillowy mały profesjonalny regulator gazowy 1 x  tacka gastronomiczna 2 x uchwyt do rusztu bateria
Wilki do mięsa

M-STAR (biały metalowy)

Z66050
1 570,00 zł
Urządzenie wyposażone w 1 sitko ze stali nierdzewnej (6 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej.
Wilki do mięsa

M-STAR (stal nierdzewna)

Z66020
1 950,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy, wymienne ostrze ze stali nierdzewnej oraz popychacz.
Pokazano 1-24 z 35 pozycji

Urządzenia wykorzystywane podczas produkcji wędlin oraz w przetwórstwie mięsnym. W ofercie solidne wilki do mięsa, praktyczne nadziewarki do kiełbas, mieszałki czy krajalnice. Dla zaawansowanych odbiorców proponujemy innowacyjną technologię, zamkniętą w chłodniach do kruszenia dziczyzny oraz szafach do dojrzewania mięsa DRY AGER.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.