Urządzenia

Wilki do mięsa

PRO-STAR

Z66130
599,00 zł
Urządzenie wyposażone w 3 sitka ze stali nierdzewnej (3 + 4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy oraz szprycę do ciasta. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafa do sezonowania mięsa i wędlin DRY AGER DX1000

DX1000
Szafa do dojrzewania mięsa i wędlin DX1000® w zestawie 1 zawiesie ze stali nierdzewnej do 80 kg oraz półka do podwieszania wędlin!Zestaw nie zawiera soli himalajskiej ani półek (w razie potrzeby należy je zamówić oddzielnie).
Wilki do mięsa

L-STAR

Z66050
2 166,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 10 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Wilki do mięsa

M-STAR (biały metalowy)

Z66050
1 292,50 zł
Urządzenie wyposażone w 1 sitko ze stali nierdzewnej (6 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej.
Wilki do mięsa

M-STAR (stal nierdzewna)

Z66020
1 748,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy, wymienne ostrze ze stali nierdzewnej oraz popychacz.
Mieszałki i miksery do farszu

Cutter do rozdrabniania 3,0 L

Z66152
2 660,00 zł
Profesjonalny rozdrabniacz o pojemności 3 litrów. Pojemność 5 litrów na zapytanie!
Pokazano 1-24 z 29 pozycji

Urządzenia wykorzystywane podczas produkcji wędlin oraz w przetwórstwie mięsnym. W ofercie solidne wilki do mięsa, praktyczne nadziewarki do kiełbas, mieszałki czy krajalnice. Dla zaawansowanych odbiorców proponujemy innowacyjną technologię, zamkniętą w chłodniach do kruszenia dziczyzny oraz szafach do dojrzewania mięsa DRY AGER.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.