Urządzenia

Wilki do mięsa

PRO-STAR

Z66130
629,00 zł
Urządzenie wyposażone w 3 sitka ze stali nierdzewnej (3 + 4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy oraz szprycę do ciasta. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Grille gazowe BEEFER

Grill do steków BEEFER One Pro

BE 01 11 0001
3 459,00 zł
W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 2 ruszty grillowe profesjonalny regulator gazowy 2 tacki gastronomiczne uchwyt do rusztu bateria
Szafy do dojrzewania mięsa DRY AGER

Szafa do sezonowania mięsa i wędlin DRY AGER DX1000

DX1000
Szafa do dojrzewania mięsa i wędlin DX1000® w zestawie 1 zawiesie ze stali nierdzewnej do 80 kg oraz półka do podwieszania wędlin!Zestaw nie zawiera soli himalajskiej ani półek (w razie potrzeby należy je zamówić oddzielnie).
Wilki do mięsa

L-STAR

Z66050
2 275,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 10 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej. Średnica tarczy sitka: 6 cm
Grille gazowe BEEFER

Grill gazowy profesjonalny BEEFER One Chef

BE 01 11 1202
4 099,00 zł
Urządzenie zgodne z DIN EN 203 (komercyjne urządzenie kuchenne na paliwa gazowe) W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 2 ruszty grillowe profesjonalny regulator gazowy 2 tacki gastronomiczne uchwyt do rusztu bateria
Grille gazowe BEEFER

Grill gazowy do steków BEEFER XL Chef

BE 01 21 0001
10 399,00 zł
Profesjonalne urządzenie, odpowiednie do użytku komercyjnego, zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz budynku. W komplecie: wąż gazowy 1,5 m 1 ruszt grillowy XL 1 ruszt grillowy mały profesjonalny regulator gazowy 1 x  tacka gastronomiczna 2 x uchwyt do rusztu bateria
Wilki do mięsa

M-STAR (biały metalowy)

Z66050
1 570,00 zł
Urządzenie wyposażone w 1 sitko ze stali nierdzewnej (6 mm), lejek do kiełbasy oraz wymienne ostrze ze stali nierdzewnej.
Wilki do mięsa

M-STAR (stal nierdzewna)

Z66020
1 950,00 zł
Urządzenie wyposażone w 2 sitka ze stali nierdzewnej (4,5 + 8 mm), lejek do kiełbasy, wymienne ostrze ze stali nierdzewnej oraz popychacz.
Pokazano 1-24 z 34 pozycji

Urządzenia wykorzystywane podczas produkcji wędlin oraz w przetwórstwie mięsnym. W ofercie solidne wilki do mięsa, praktyczne nadziewarki do kiełbas, mieszałki czy krajalnice. Dla zaawansowanych odbiorców proponujemy innowacyjną technologię, zamkniętą w chłodniach do kruszenia dziczyzny oraz szafach do dojrzewania mięsa DRY AGER.

Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania

Zbieramy pliki cookies dla poprawnego działania strony. Więcej informacji o ich przetwarzaniu znajdziesz w polityce prywatności.