Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy.
Masz pytania?
Dzwoń: +48 12 267 77 55
Pisz: biuro@vacus.pl
Zgrzewarki, woreczki i pojemniki do pakowania próżniowego.
Więcej o...
 
Zobacz jak prosto i szybko zamknąć próżniowo szklane słoiki, w których zatrzymasz świeżość na dłużej! Przystawka zamykająca pasuje do wszystkich pakowarek próżniowych LAVA.
 
Możliwość zamknięcia próżniowego szklanych słoików pozwala na wygodne i bezpieczne przechowywanie suszonych grzybów. Z pakowarką próżniową LAVA i specjalną przystawką wekującą zrobisz to błyskawicznie! Zobacz jak to działa.
 
Rusza BEZPŁATNA i SZYBKA dostawa (w dzień zamówienia) woreczków próżniowych dla restauracji i punktów gastronomicznych w Krakowie. Potrzebujesz pilnie woreczków do gotowania Sous vide? Jeszcze dziś dowieziemy je dla Ciebie! Zapoznaj się z warunkami promocji.
 
Poznaj zalety urządzeń do pakowania próżniowego Lava! Zobacz co zyskujesz posiadając taką pakowarkę w swoim domu, zakładzie pracy, restauracji, kuchni ...?
 
Sprawdź jakie korzyści przynosi zamykanie próżniowe produktów, które przeznaczamy do mrożenia. Stosowanie pakowarki w domu nie tylko wydłuża przydatność do spożycia - sprawdź wszystkie zalety!
 
Korzystanie z metody gotowania sous vide w domu przy użyciu piekarnika ze specjalną funkcją czy też odpowiedniego urządzenia sous vide, wymaga posiadania pakowarki próżniowej. Kilka praktycznych informacji na co zwracać uwagę przy zakupie sprzętu a także właściwych woreczków i folii.
 
Test nowego produktu - garnków próżniowych VACUS - odbył się za sprawą wspaniałego kucharza - Wojtka Charewicza, który zaprosił nową metodę gotowania do swojej kuchni. Poznaj wynik testów i opinię, która powstała w wyniku kilkumiesięcznego użytkowania.
 
Przechowywanie odzieży, pościeli i rzeczy rzadko używanych w torbach próżniowych to rewelacyjny sposób. Zobacz jak prosto zapanujesz nad swoją szafą i garderobą, oszczędzając miejsce i osiągając upragniony porządek.
 
Jak wyprodukować szlachetne mięso we własnej lodówce? Jeżeli jesteś właścicielem pakowarki próżniowej, wykorzystaj ją do zamykania wołowiny w specjalnych workach do dojrzewania! Sprawdź co zrobić aby Twoje steki smakowały wyśmienicie!
 
Jak zamknąć próżniowo słoik z przetworami, dżemami, koncentratami, sałatkami? Wykonaj tą praktyczną sztuczkę przy użyciu pojemnika próżniowego i ciesz się świeżością znacznie dłużej!
 
Poznaj najważniejsze zalety urządzeń LaVide do gotowania w niskich temperaturach, która sprawiają, że ich zakup jest trafioną inwestycją.
 
Jak rozumieć próżnię i co dobrego ze sobą przynosi? Dlaczego w sous vide musimy używać próżni?
 
Pakowarki próżniowe to coraz częściej zabierany przedmiot na dalekie wyprawy wędkarskie. Skąd pomysł i w jakim celu warto posiadać pod ręką takie urządzenie? Specjalna promocja dla wędkarzy!
 
Jedzenie nieuchronnie podlega przemianom chemicznym, spowodowanym głównie przez działanie: drobnoustrojów, temperatury, enzymów, powietrza. Powietrze jest jednym z głównych przyczyn psucia się żywności. Procesy utleniania sprawiają, że żywność traci właściwości odżywcze, smak i jakość. Można jednak temu zapobiec. Próżniowe pakowanie żywności przedłuży trwałość przechowywanych w ten sposób produktów i potraw!
 
Jak zamykać opakowania bez użycia profesjonalnych urządzeń? Do codziennego użytku polecamy sprytne zestawy z wentylami, dzięki którym szybko odprowadzisz powietrze z terebki.
 
Oferta urządzeń dedykowana dla myśliwych. Chłodziarki do tusz to komfort w planowaniu polowań.
 
Na co zwracać uwagę przy zakupie urządzenia do pakowania próżniowego? Krótka charakterystyka poszczególnych parametrów.
 
Efekt próżni pomoże szybko i sprawnie przygotować wyśmienite potrawy na grilla. Zaskocz swoich gości i bądź zawsze przygotowana na spontaniczne spotkania!
 
Pani Ania Ibisz, znana jako Pani Gadżet, w programie Dzień Dobry TVN zaprezentowała nasze pojemniki próżniowe. Zapraszamy do obejrzenia krótkiego filmu!
 
Jesteś członkiem PTTK? Zgłoś ten fakt przy składaniu zamówienia. Należy Ci się zniżka!
 
Kilka sprawdzonych zasad związanych z przechowywaniem żywności i jej rozmieszczeniem na półkach lodówki.
 
Jakie worki zastosować w zależności od posiadanego urządzenia?
 
Pakowanie próżniowe – technologia, która odmieni wizerunek restauracji i firm cateringowych, zaoszczędzi ich czas i pieniądze.

Czy to możliwe, aby nowe rozwiązanie przynosiło same korzyści i jednocześnie oszczędzało Twoje pieniądze? Owszem! Technologia pakowania próżniowego to rewelacyjna inwestycja, która na zawsze odmieni wizerunek Twojej firmy i pozwoli przy tym generować większe zyski!
 
Marnowanie jedzenia to współcześnie poważny problem, do którego przyczynia się każdy z nas. Warto podjąć proste ale skuteczne kroki, które pozwolą lepiej gospodarować żywnością. Zobacz jak nie marnować jedzenia.
 
Nasze pojemniki Premium są w pełni bezpieczne w użytkowaniu. Nie mają wpływu na smak, nie wchodzą w związki z przechowywanym jedzeniem i piciem.
 
Sous vide – z fr. „pod próżnią”. Pod tym pojęciem kryje się całkowicie nowy sposób przygotowania produktów spożywczych. Sposób ten wynaleziono w latach 70. XX wieku. Metoda kształtuje się dosyć prosto. Produkt zamykamy próżniowo w przystosowanych do tego zadania workach, po czym gotujemy go w niskiej temperaturze w urządzeniach sous vide. Dzięki dojrzałej technice, która troszczy się o to, by ciepło kąpieli wodnej było bardzo dokładnie kontrolowane, możemy osiągnąć doskonałe efekty.
 
Zestawienie oferowanych urządzeń sous vide ułatwi Państwu porównanie parametrów i dokonanie najlepszego wyboru dla własnych potrzeb. W razie pytań prosimy o kontakt z naszą firmą.
 
Prawidłowe przechowywanie żywności potrafi znacznie ułatwić organizację naszego czasu, oszczędzić pieniądze i uchronić przed niepotrzebnym marnowaniem jedzenia. Wszystko to możemy uzyskać poprzez stosowanie w naszym domu pojemników do pakowania próżniowego żywności.
Płatności on-line realizuje:
Wysyłki realizują:
współpraca i reklama
opracowanie Prekursor