Karp świąteczny - gotowany metodą sous vide

Delikatny i pyszny! Przygotowany metodą gotowania w stałej temperaturze, przez wspaniałego kucharza - Pawła Krasa z Krakowa. Zapraszamy!

Czytaj dalej
0 komentarze
5336 odsłony

Walentynkowy deser z gruszką

Nasza propozycja na wyjątkowy walentynkowy deser! Smakołyk przygotował wyśmienity kucharz - Paweł Kras! Użył w tym celu metody gotowania sous vide. Zobaczcie efekty!

Czytaj dalej
0 komentarze
2262 odsłony

Dorsz sous vide

Kolejny przepis Pawła Krasa - tym razem wyśmienity dorsz gotowany metodą sous vide!

Czytaj dalej
0 komentarze
9485 odsłony

Polędwiczki z jelenia metodą sous vide

Wyśmienite, miękkie i soczyste polędwiczki z jelenia, których smak zawdzięczamy optymalnym warunkom gotowania sous vide. Przyrządzał, w ciekawych okolicznościach, Paweł Kras!

Czytaj dalej
0 komentarze
3622 odsłony

Pierś z kurczaka sous vide

Czy gotowany kurczak może być aż tak smaczny? Z techniką sous vide osiągniesz doskonały efekt soczystego i aromatycznego dania, które zaskoczy każdego!

Czytaj dalej
0 komentarze
19994 odsłony

Ziemniaki sous vide

Nawet najprostsze danie przygotowane metodą sous vide smakuje inaczej. Sprawdź jak przygotować ziemniaki gotując je w niskich temperaturach.

Czytaj dalej
0 komentarze
7821 odsłony

Schab wolno gotowany (sous vide) z pieczarkami

Schab pokrojony w kotlety dla lepszego efektu kulinarnego możesz uprzednio ugotować metodą sous vide. Ta technologia odmieni tradycyjny smak w coś bardzo wyjątkowego.

Czytaj dalej
0 komentarze
16834 odsłony

Szparagi sous vide

Warzywa gotowane sous vide zachowują swoje wartości odżywcze, są bardzo smaczne i kruche. Stosując tę metodę nie musisz obawiać się o efekt rozgotowania.

Czytaj dalej
0 komentarze
3625 odsłony
Produkt dodany do ulubionych
Dodano do porównania